Τεχνικές ερωτήσεις για ηλεκτρονικά εξαρτήματα θα εξυπηρετούνται μέσω τηλεφώνου Δευτέρα εως Παρασκευή καθώς δεν υπάρχει τεχνικός για δια ζώσης εξυπηρέτηση στο φυσικό κατάστημα. Επίσης τα Σάββατα προσωρινά δεν υπάρχει καθόλου τεχνικός ηλεκτρονικών

Σχετικά με την κάλυψη διαθέσιμης θέσης ηλεκτρονικού μπορείτε να στέλνετε βιογραφικά στο iraklis@cableworks.gr

Τρόποι αποστολής

Κάθε παραγγελία εκτελείται μετά από τηλεφωνική επιβεβαίωση και δεδομένης της διαθεσιμότητας των προϊόντων στο χρονικό διάστημα που περιγράφεται παρακάτω. Από την στιγμή που η συνεργαζόμενη εταιρεία courier ή μεταφορική παραλαμβάνει κάθε πακέτο το e-wireless δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις που μπορεί να λάβουν χώρα μέχρι την παράδοση του πακέτου στον τελικό παραλήπτη (Απεργίες, ανωτέρα βία κλπ).

Ο αριθμός αποστολής που αναγράφεται στο σχετικό παραστατικό της συνεργαζόμενης εταιρείας courier γίνεται γνωστός στον πελάτη (μέσω email ή SMS) λίγη ώρα μετά την παραλαβή του πακέτου από τον υπάλληλο της συνεργαζόμενης εταιρείας courier πράγμα που αποδεικνύει την έγκαιρη εκτέλεση της παραγγελίας από μέρους μας. Για τους παραπάνω λόγους, το e-wireless δεσμεύεται αποκλειστικά και μόνο για την έγκαιρη αποστολή των δεμάτων και όχι για τον τελικό χρόνο παράδοσης του πακέτου από την εκάστοτε εταιρεία courier.


Τα εμπορεύματα μετά την αποστολή τους από την εταιρία μας, ταξιδεύουν αποκλειστικά και μόνο με ευθύνη του πελάτη. Το παραπάνω σημαίνει ότι ο πελάτης δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να παραλαμβάνει δέμα από τη μεταφορική το οποίο έχει εμφανείς εξωτερικές φθορές λόγω της μεταφοράς.


Μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που παραγγείλατε από το κατάστημα μας Λεωφ. Βουλιαγμένης 571 – Αργυρούπολη - αφού πρώτα επικοινωνήσετε με το τμήμα πωλήσεων της εταιρείας μας ώστε να επιβεβαιώσετε την διαθεσιμότητα των προϊόντων της παραγγελίας σας. Όσον αφορά παραγγελίες που χρήζουν επεξεργασίας πριν την εκτέλεση (π.χ. προϊόντα που επιθυμείτε να παραλάβετε ρυθμισμένα ή καλώδια με μήκος και βύσματα κατά παραγγελία κλπ.), θα τα παραλαμβάνετε μόνο όταν σας ενημερώσουμε ότι έχει τελειώσει η εργασία και ο έλεγχος καλής λειτουργίας.

Οι ώρες λειτουργίας του καταστήματος για παραδόσεις προϊόντων είναι από τις 9:30 έως τις 16:30 Δευτέρα με Παρασκευή και Σάββατο 9:30 έως τις 14:30 εκτός αργιών.


Αν επιθυμείτε μπορεί να γίνει εκτέλεση της παραγγελιάς με αποστολή προϊόντων στον χώρο σας μέσω εταιρίας Courier ή Μεταφορικής. Οι εταιρείες courier με τις οποίες συνεργάζεται το e-wireless είναι οι ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ και η ACS Courier.

Υπάρχει δυνατότητα, κατόπιν συνεννόησης, να γίνει αποστολή εμπορευμάτων με οποιονδήποτε μεταφορέα επιλέξει ο Πελάτης, με το κόστος των μεταφορικών να βαρύνει αποκλειστικά τον ίδιο. Για τον υπολογισμό του κόστους αποστολής μιας παραγγελίας προσμετράται το βάρος και ο όγκος των επιλεγμένων προϊόντων.

Οι αποστολές των παραγγελιών γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 15:00 και το Σάββατο στις 11:00, εξαιρουμένων των αργιών. Αν κάποια παραγγελία τοποθετηθεί μετά την παραπάνω ώρα αποστολής, εκτελείται την επομένη εργάσιμη ημέρα.


Για όσες παραγγελίες έχει επιλεγεί ως τρόπος πληρωμής η «τραπεζική κατάθεση», αυτή θα πρέπει να έχει εκτελεσθεί το αργότερο έως τις 14:30 από Δευτέρα έως Παρασκευή και έως τις 10:00 το Σάββατο. Επιπλέον, μόλις γίνει η μεταφορά, ο Πελάτης είναι υποχρεωμένος να ενημερώσει για την ολοκλήρωση της μεταφοράς του ποσού είτε τηλεφωνικά, είτε με e-mail, είτε με FAX. Σαν αιτιολογία της κατάθεσης θα πρέπει να αναφέρεται ο αριθμός (ή οι αριθμοί σε περίπτωση πολλαπλών παραγγελιών) της παραγγελίας που τοποθέτησε ο Πελάτης.


Για όσες παραγγελίες τοποθετούνται με τρόπο πληρωμής «Πιστωτική Κάρτα», η αποστολή πραγματοποιείται αφού ολοκληρωθεί η ταυτοποίηση των στοιχείων του κατόχου της κάρτας. Η διάρκεια του ελέγχου μπορεί να ξεπεράσει τις 24 ώρες.


Σε απομακρυσμένες περιοχές η αποστολή με courier δεν είναι ακόμα εφικτή. Σε τέτοιες περιπτώσεις η αποστολή γίνεται με το ταχυδρομείο.


Για αντικείμενα με μεγάλο βάρος η αποστολή με πρακτορείο μεταφορών είναι πιο συμφέρουσα. Η χρέωση κυμαίνεται από 5- 15€ για κάθε δέμα, και εξαρτάται από το εκάστοτε πρακτορείο και τον όγκο του δέματος.


Περιοχές όπου θεωρούνται δυσπρόσιτες από τις μεταφορικές εταιρείες, η αποστολή/παράδοση θα γίνεται, στο κοντινότερο προς εσάς κατάστημα.


Το e-wireless.gr διατηρεί το δικαίωμα άρνησης αποστολής με αντικαταβολή. Η αντικαταβολή ισχύει μόνο για αποστολές με courier.