0 Your ΚΑΛΑΘΙ

UniFi UAP AC LR (UAP-AC-LR)

Ubiquiti UniFi UAP AC LR (UAP-AC-LR) UAP-AC-LR

UAP-AC-LR
1001.092
82,18 
(101,90  με ΦΠΑ)
Σε Απόθεμα
+
Τρόποι Αποστολής
Τρόποι Πληρωμής
Γιατι e-Wireless

Όλα τα προϊόντα με εγγύηση κατασκευαστή6-36 Μήνες

Ενημέρωση για την εξέλιξη της παραγγελίαςΕνημέρωση για την εξέλιξη της παραγγελίας

Επιστροφές εντός 14 ημερολογιακών ημερώνΕπιστροφές εντός 14 ημερολογιακών ημερών.

Ευελιξία στους Τρόπους πληρωμήςΕυελιξία στους Τρόπους πληρωμής

Ωράριο ΚαταστήματοςΩράριο Καταστήματος

Unifi AP AC

Λίγα λόγια για τα Unifi AC Access Points

Τα UAP AC συνδυάζουν επαγγελματική απόδοση και απεριόριστη επεκτασιμότητα μέσω μιας εφαρμογής κεντρικής διαχείρισης που ονομάζεται Unifi Controller.

Διαθέτουν Dual-Band Radio, δηλαδή λειτουργούν και στις δύο συχνότητες, στα 2.4GHz και στα 5GHz και υποστηρίζουν το νέο πρωτόκολλο 802.11ac με τεχνολογία MIMO*.

Ο Unifi Controller είναι προσβάσιμος από οποιονδήποτε τυπικό web browser και σας επιτρέπει εύκολα να ρυθμίσετε και να διαχειριστείτε ολόκληρο το Wi Fi δίκτυό σας, χωρίς να χρειάζεται ιδιαίτερη εκπαίδευση και χωρίς να απαιτούνται επιπλέον εξαρτήματα. Μερικά από τα χαρακτηριστικά του είναι η κατάσταση του δικτύου σε πραγματικό χρόνο, ο χάρτης RF συχνοτήτων, τα στατιστικά απόδοσης, η αυτόματη ανίχνευση UAP συσκευών και οι προηγμένες επιλογές ασφάλειας.

Μέσα από τον Unifi Controller μπορείτε να χτίσετε το ασύρματο δίκτυό σας είτε αυτό έχει ένα μόνο AP είτε έχει εκατοντάδες ή χιλιάδες APs.

(*) Με την τεχνολογία MIMO το AP έχει την δυνατότητα να στέλνει και να λαμβάνει περισσότερα από ένα σήματα δεδομένων (Data Signals) ταυτόχρονα πάνω στο ίδιο κανάλι, με την εκμετάλλευση της ικανότητας πολλαπλής διάδοσης.

Unifi AP AC LR

Ένα Access Point που είναι σχεδιασμένο για εσωτερικό χώρο, έτσι ώστε να τοποθετείται στην οροφή ή στον τοίχο. Διαθέτει ειδική ενισχυμένη κεραία για σύνδεση των clients σε μεγαλύτερες αποστάσεις. Είναι πολλές φορές γρηγορότερο από τα UAP πρώτης γενιάς, αλλά παραμένει μια οικονομική λύση ως ένα Dual-Band 802.11ac Wi Fi Access Point με Gigabit Ethernet port.

Η τροφοδοσία του γίνεται μέσω PoE adapter ή switch με 24V Passive Poe.

Η ασύρματη ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων στην συχνότητα των 2.4GHz φτάνει στα 450Mbps ενώ στην συχνότητα των 5GHz φτάνει στα 867Mbps.

Διαθέτει μια dual-band, tri-polarity κεραία που δίνει 3dBi gain σε κάθε μπάντα συχνοτήτων.

Διαθέτει τεχνολογία MIMO 3x3 στα 2.4GHz, MIMO 2x2 στα 5GHz και φτάνει στα 22dBm στα 5GHz και στα 24dBm στα 2.4GHz μέγιστη TX Power.

Το εύρος της κάλυψης μπορεί να φτάσει έως και 183μ (600ft).

Είναι εύκολο στην εγκατάσταση και εξασφαλίζει δικτυακή πρόσβαση σε έως και 250 χρήστες που βρίσκονται στον χώρο παρέχοντας έως και τέσσερα BSSID ανά Radio.

Είναι ιδανικό για εγκαταστάσεις που χρειάζονται πρόσβαση των χρηστών σε μεγάλους χώρους, όπως αίθουσες συνεδρίων, αίθρια ξενοδοχείων και πολυκαταστημάτων, χώροι συνεστιάσεων κλπ. Επίσης ιδανικό για εγκαταστάσεις για τις οποίες υπάρχει πρόβλεψη επέκτασης.

Η διαχείριση όλων των συσκευών στο δίκτυό σας γίνεται με τον Unifi Controller, μέσα από οποιονδήποτε τυπικό web browser, ακόμα και με εφαρμογή στο κινητό σας τηλέφωνο Android ή IOS.

802.11ac Long Range Access Point

Το UniFi AC LR AP διαθέτει την τελευταία τεχνολογία Wi-Fi 802.11ac με έναν ραφιναρισμένο βιομηχανικό σχεδιασμό και είναι ιδανικό για long-range εγκαταστάσεις ασύρματων δικτύων υψηλής απόδοσης.

Καινοτόμος σχεδιασμός κεραίας

Ο καινοτόμος σχεδιασμός της κεραίας προσφέρει συμμετρική περιοχή κάλυψης σε μακρυνές αποστάσεις και η ενίσχυση της κεραίας του Unifi AC LR AP αποδίδει καλύτερα από μια μονόδρομη με μεγάλη δύναμη αποστολής για σύνδεση απομακρυσμένων clients.

Σχεδιασμένο για Άριστη RF Απόδοση

Ο νέος ανασχεδιασμένος UniFi Controller βελτιστοποιεί την RF απόδοση:

Επεκτάσιμη Διαχείριση Wi-Fi για Επιχειρήσεις

Ο UniFi Controller v4 είναι μια πανίσχυρη μηχανή ασύρματης διαχείρισης για επιχειρήσεις ιδανική για υψηλής πυκνότητας εγκαταστάσεις που χρειάζονται χαμηλό δείκτη καθυστερήσεων και υψηλή απόδοση κατά την λειτουργία. Με τις προγραμματιστικές του δυνατότητες, το UniFi virtual control plane επιτρέπει απεριόριστη επεκτασιμότητα κάτω από έναν κεντρικό διαχειριστή. Μπορείτε να χειριστείτε απομακρυσμένα τον UniFi Controller για να αναβαθμίσετε ήδη εγκατεστημένα UniFi APs ενώ είστε εκτός γραφείου.

Brand:
Ubiquiti
2.4 GHz MIMO:
3x3
2.4 GHz Speed:
450 Mbps
5 GHz MIMO:
2x2
5 GHz Speed:
867 Mbps
Advanced QoS:
Per‑User Rate Limiting
Antenna:
(1) Dual‑Band Antenna, Tri‑Polarity, 2.4 GHz: 3 dBi, 5 GHz: 6 dBi
BSSID:
Up to Four per Radio
Button:
Reset
Ceiling Mount:
Certification:
CE, FCC, IC
Concurrent Clients:
200+
Environment:
Indoor
Guest Traffic Isolation:
Supported
Instant Upgrade:
No
Maximum Power Consumption:
6.5W
Networking Interface:
(1) 10/100/1000 Ethernet Port
Operating Humidity:
5 to 95% Noncondensing
Operating Temperature:
‑10 to 70° C
PoE Mode:
24V Passive PoE
Power Method:
Passive Power over Ethernet (24V), (Pairs 4, 5+; 7, 8 Return)
Power Save:
Supported
Power Supply:
24V, 0.5A Gigabit PoE Adapter*
Range:
183 m (600 ft)
Simultaneous Dual-Band:
VLAN:
802.1Q
Wall-Mount:
Weight:
315 g
Wireless Security:
WEP, WPA‑PSK, WPA‑Enterprise (WPA/WPA2, TKIP/AES)
Wireless Uplink:
WMM:
Voice, Video, Best Effort, and Background
Διαστάσεις προιόντος:
175.7 x 175.7 x 43.2 mm

Datasheet (UniFi_AC_APs_DS.pdf, 11,255 Kb) [Λήψη]

UniFi® AC LR AP Quick Start Guide (UniFi_AP-AC-LR_QSG.pdf, 4,514 Kb) [Λήψη]

UniFi® AC LR AP Quick Start Guide (UniFi_AP-AC-LR_QSG.pdf, 4,514 Kb) [Λήψη]

Datasheet (UniFi_AC_APs_DS.pdf, 11,255 Kb) [Λήψη]

Για την καλύτερη απόδοση και σωστή λειτουργία όλων των συσκευών πρέπει σε κάθε εγκατάσταση να χρησιμοποιούνται τα εγκεκριμένα υλικά


Προσοχή!

Βάσει της ισχύουσας Ελληνικής Νομοθεσίας, του Ε.Κ.Κ.Ζ.Σ. (ΦΕΚ 47/2002, ΠΔ44 Άρθρο 1, Παρ 2), το προϊόν αυτό είναι εγκεκριμένο με τον τύπο CE (!). 

H νόμιμη χρήση των προϊόντων που χρησιμοποιούν τη ζώνη συχνοτήτων 2400 – 2483,5 MHz, πρέπει να έχουν μέγιστη ισχύ εκπομπής τα 100 mW e.i.r.p. Στην ισχύ αυτή συνυπολογίζεται η ισχύς εξόδου του πομπού και η προσθήκη ισχύος της κεραίας.

Αρμόδια για την εποπτεία του φάσματος στην Ελληνική Επικράτεια είναι η E.E.T.T.
 

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική