Τεχνικές ερωτήσεις για ηλεκτρονικά εξαρτήματα θα εξυπηρετούνται μέσω τηλεφώνου Δευτέρα εως Παρασκευή καθώς δεν υπάρχει τεχνικός για δια ζώσης εξυπηρέτηση στο φυσικό κατάστημα. Επίσης τα Σάββατα προσωρινά δεν υπάρχει καθόλου τεχνικός ηλεκτρονικών

Σχετικά με την κάλυψη διαθέσιμης θέσης ηλεκτρονικού μπορείτε να στέλνετε βιογραφικά στο iraklis@cableworks.gr

Ρύθμιση Mikrotik σαν Router | Οδηγός παραμετροποίησης

02.09.2021

Ρύθμιση Mikrotik σαν Router | Οδηγός παραμετροποίησης.
Οι τρόποι και οι προσεγγίσεις είναι πολλές, εμείς διαλέξαμε για αρχή ένα βασικό και έυκολο Setup ώστε να μπορέσουν να κάνουν follow up και οι πιο αρχάριοι.

Μην προτρέξετε να πείτε ότι γίνεται και αλλιώς κτλ, το γνωρίζουμε ήδη.

Να ξεκαθαρίσουμε ότι, Σε πολλά βίντεο τα εσωτερικά subnet που σας δείχνω είναι της μορφης 55.55.55.0/24 ή 75.75.75.0/24 κτλ. Αυτά τα range των ips κανονικά δεν ανοίκουν σε private block ip αλλά σε public. Αυτό σημαίνει ότι εκτός απο τους διδακτικούς σκοπούς δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται σε άρτιες τεχνικές λύσεις. Στα βίντεο τους χρησιμοποιούμε γιατί είναι εύκολο κάποιος να κάνει follow up.

Ο προγραμματισμός γίνεται στο RouterOS Μέσω του Winbox.
Σχετικά με το Winbox και πως αναβαθμίζουμε Mikrotik συσκευές υπάρχει βίντεο στο κανάλι, μπορείτε να το αναζητήσετε στις διαθέσιμες λίστες.

Θα ακολουθήσουν και άλλα τέτοια βίντεο ώστε να λυθούν κάποιες απορίες που ίσως να έχετε σχετικά με τις Mikrotik συσκευές.

Αν σας αρέσουν τα βίντεο που κάνουμε ξέρετε τι πρέπει να κάνετε:
LIKE - SUBSCRIBE - ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ κτλ

Enjoy....

#mikrotik #router #configuration #howto #learn #tutorial #cableworks #ewireless #greek #network #routeros #instatechpro #easy