0  ΚΑΛΑΘΙ

Wavertech WAC52N, 5xEthernet, 1.5dBi, 19dBm @ 2.4GHz, 2dBi, 22dBm @ 5GHz, PoE Out, 200 Clients

Περάστε πάνω απο την φωτογραφία για μεγέθυνση.

1148.001
329.00
Με ΦΠΑ 407.96
Σε Απόθεμα
+
Brand: WAVERTECH
MPN: WAC52
Τρόποι Αποστολής
Τρόποι Πληρωμής
Γιατι e-Wireless

Όλα τα προϊόντα με εγγύηση κατασκευαστή6-36 Μήνες

Ενημέρωση για την εξέλιξη της παραγγελίαςΕνημέρωση για την εξέλιξη της παραγγελίας

Επιστροφές εντός 14 ημερολογιακών ημερώνΕπιστροφές εντός 14 ημερολογιακών ημερών.

Ευελιξία στους Τρόπους πληρωμήςΕυελιξία στους Τρόπους πληρωμής

Ωράριο ΚαταστήματοςΩράριο Καταστήματος

Το SmartOne είναι ένα επαγγελματικό router που το αγοράζετε μια φορά και μένει για πάντα. Δημιουργεί ένα ασφαλές, εύκολα διαχειρίσιμο, επεκτάσιμο και με δυνατότητα να δεχθεί πολλές συνδέσεις ασύρματο hotspot δίκτυο για τους πελάτες σας. Εφοδιασμένο με ένα εύκολο στην χρήση περιβάλλον διαχείρισης και μια πανίσχυρη ενσωματωμένη εφαρμογή διαχείρισης portal, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε το δικό σας επώνυμο captive portal για τους πελάτες σας και σας αφήνει να ελέγχετε με ευκολία προηγμένες παραμέτρους του δικτύου. Το portal πελατών διαθέτει ένα προσαρμόσιμο σύστημα πληροφόρισης και υποστηρίζει έως πέντε τρόπους login με δυνατότητα συλλογής δεδομένων των χρηστών. Με το Waver SmartOne έχετε την δυνατότητα να επικοινωνείτε με τους πελάτες σας δημιουργόντας διαφημιστικές καμπάνιες και πέρνοντας αξιοποιήσιμες πληροφορίες από τους πελάτες. Θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την εμπειρία των χρηστών του Wi-Fi, την εικόνα της εταιρίας σας, υπηρεσίες, δυνατότητες προώθησης και πολλά άλλα.

Το μοντέλο WAC52N μπορεί να διαχειρισθεί έως 200 χρήστες ταυτόχρονα.

Ιδανική Επιλογή για

 Ξενοδοχία

 Bars

 Εστιατόρια

 Δημόσιους Χώρους

 • WAN | LAN
 • WIRELESS 2.4 & 5 GHz
 • GUEST NETWORK
 • GUEST CAPTIVE PORTAL – Captive Portal Page
 • GUEST CAPTIVE PORTAL – Authentication Page
 • GUEST CAPTIVE PORTAL – Connected Page
 • GUEST CAPTIVE PORTAL – Feedback Page
 • GUEST CAPTIVE PORTAL – Theme Editor
 • GUEST CAPTIVE PORTAL – Photos & Video
 • GUEST CAPTIVE PORTAL – Portal Backup
 • GUEST USER STASISTICS | USERS

 Επώνυμο Captive Portal Χρηστών

Τώρα μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε ένα πλήρως προσαρμόσιμο, ασφαλές, με γρήγορη ανταπόκριση και φιλικό προς τον χρήστη captive portal που καλωσορίζει κάθε χρήστη όποτε συνδέεται. Το Waver SmartOne έρχεται με μια πανίσχυρη και εύκολη στην χρήση ενσωματωμένη εφαρμογή διαχείρισης, που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε το δικό σας επώνυμο captive portal για τους χρήστες του δικτύου σας. Επιλέξτε από μια πληθώρα διαφορετικών θεμάτων ή δημιουργήστε το δικό σας με επιλογή των χρωμάτων, των εικόνων, του logo, των videos, των κουμπιών, και των κειμένων της σελίδας. Ο τρόπος πιστοποίησης του χρήστη, η σελίδα πληροφοριών, και η προώθηση σε άλλα URLs μπορεί επίσης να τροποποιηθεί.

 Αναλυτικά Στατιστικά & Γραφήματα

Ελέγξτε το ιστορικό από τα logins των χρηστών, το ελάχιστο, μέσο, τις ώρες αιχμής των συνδεδεμένων συσκευών κλπ. Το SmartOne σας προσφέρει στατιστικά για τους χρήστες όπως αρχική και τελική ώρα login, emails, αριθμούς κινητών, αξιολογήσεις με σχόλια από το σύστημα πληροφόρησης και πολλά άλλα. Τα στατιστικά μπορούν να παρατεθούν σε βάση ωριαία ώς ετήσια και μπορείτε άμεσα να τα εξάγετε ή να τα συγχρονίσετε με εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών ή με έναν FTP server. Όλα τα δεδομένα μπορούν να παρατεθούν σε λίστες ή σε γραφικές παραστάσεις για εύκολη αποτίμηση.

Dual Band Εκπομπή Υψηλών Ταχυτήτων

Γρηγορότερο και πιο αξιόπιστο WiFi από ποτέ. Η συσκευή εκπέμπει ασύρματα ταυτόχρονα στα 2.4GHz και στα 5GHz AC, είναι ρυθμισμένη για μέρη με πολύ κόσμο και δεν θα δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα στο δίκτυό σας.

Εύκολες Ρυθμίσεις Δικτύου

Το εύκολα διαχειρίσιμο web interface σας επιτρέπει γρήγορα να ρυθμίσετε τις βασικές και τις προχωρημένες παραμέτρους του δικτύου όπως τον χρόνο σύνδεσης του χρήστη, το bandwidth ανά χρήστη, τους τύπους του login, και άλλες.

Πιστοποίηση Χρηστών

Διαλέξτε μεταξύ ελεύθερης πρόσβασης ή τεσσάρων διαφορετικών μεθόδων πιστοποίησης με δυνατότητα συλλογής δεδομένων για τους χρήστες: Username, Email, Facebook ή SMS.

Συλλογή Δεδομένων Χρηστών

Τα δεδομένα των χρηστών συλλέγονται εσωτερικά και μπορείτε να τα εξάγετε ή να τα συγχρονίσετε με εφαρμογές τρίτων. Έτσι μπορείτε να δημιουργήσετε καμπάνιες προώθησης και να μείνετε συνδεδεμένοι με τους πελάτες σας.

Φίλτρα Πρόσβασης σε Website

Το φιλτράρισμα των ιστοσελίδων με blacklist και whitelist επιλογές σας επιτρέπουν να έχετε τον απόλυτο έλεγχο συγκεκριμένων URLs, κι έτσι να κάνετε το δίκτυό σας ασφαλέστερο η να παρέχετε περιορισμένη πρόσβαση.

Προσαρμόσιμο Σύστημα Αξιολόγησης

Μπορείτε να στήσετε μια προσαρμοσμένη σελίδα αξιολόγησης που θα φαίνεται μετά από λίγο καιρό. Οι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν τις υπηρεσίες σας με άριστα το 10 και να αφήσουν τα σχόλιά τους. Αυτά τα στοιχεία αποθηκεύονται και μπορείτε να ανατρέξετε σε αυτά ή να τα εξάγετε.

Captive Portal

Με το Waver SmartOne μπορείτε να παρέχετε you ένα εντυπωσιακό, can provide an awesome, με καλή ανταπόκριση και επώνυμο captive portal χρηστών για διαφήμιση μέσω του Wi-Fi ή για λόγους ασφάλειας. Με 3 μόνο βήματα οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν στο δίκτυό σας:

Βήμα 1: Εμφανίζεται το captive portal σας Βήμα 2: Ο χρήστης συμφωνεί με τους όρους και τις προϋποθέσεις Βήμα 3: Ο χρήστης συνδέεται με τον επιλεγμένο τρόπο login

Το SmartOne υποστηρίζει τους ακόλουθους τρόπους login:

Ελεύθερη Πρόσβαση Χρήστη Πιστοποίηση μέ Facebook Login Πιστοποίηση με Σύνδεση Email Πιστοποίηση με User/Password Πιστοποίηση με Mobile SMS

Περιβάλλον Διαχειριστή

Το Waver SmartOne διαθέτει ένα εύκολο στην χρήση web περιβάλλον διαχείρισης που σας δίνει την δυνατότητα να ελέγχετε όλες τις πανίσχυρες παραμέτρους του. Από τις βασικές ρυθμίσεις του δικτύου έως το πιο εντυπωσιακό captive portal που έχει ποτέ κατασκευασθεί, και από ιστορικό συνδέσεων της συσκευής έως τα πιο αναλυτικά στατιστικά συνδέσεων των χρηστών, το SmartOne προσφέρει ότι θα μπορούσατε να ζητήσετε και ακόμα περισσότερα. Αξίζει τον κόπο να το δείτε για να αντιληφθείτε πόσο εύκολο στην διαχείριση είναι το SmartOne.

Προδιαγραφές Hardware

Το Waver SmartOne είναι προσεκτικά σχεδιασμένο και κατασκευασμένο με σύγχρονης τεχνολογίας, ποιοτικά υλικά για να διασφαλίσει υψηλή απόδοση και ανθεκτικότητα.

733Mbps Dual Band 2.4 & 5GHz AC Radios 1x WAN/Internet & 4x LAN/Local Ports 1x GUEST Network Port with 24V PoE Adjustable RGB Corner LED Colors Power/Reset/WiFi Operation Buttons

Brand:
WAVERTECH
MPN:
WAC52

Datasheet (Waver_SmartONE_Brochure.pdf, 4,598 Kb) [Λήψη]

Για την καλύτερη απόδοση και σωστή λειτουργία όλων των συσκευών πρέπει σε κάθε εγκατάσταση να χρησιμοποιούνται τα εγκεκριμένα υλικά


Προσοχή!

Βάσει της ισχύουσας Ελληνικής Νομοθεσίας, του Ε.Κ.Κ.Ζ.Σ. (ΦΕΚ 47/2002, ΠΔ44 Άρθρο 1, Παρ 2), το προϊόν αυτό είναι εγκεκριμένο με τον τύπο CE (!). 

H νόμιμη χρήση των προϊόντων που χρησιμοποιούν τη ζώνη συχνοτήτων 2400 – 2483,5 MHz, πρέπει να έχουν μέγιστη ισχύ εκπομπής τα 100 mW e.i.r.p. Στην ισχύ αυτή συνυπολογίζεται η ισχύς εξόδου του πομπού και η προσθήκη ισχύος της κεραίας.

Αρμόδια για την εποπτεία του φάσματος στην Ελληνική Επικράτεια είναι η E.E.T.T.

 

Δείτε ακόμη